PalloTV - "Kisapaikka vaatii nappionnistumisen", päävalmentaja Erkka V. Lehtola, Suomi U17
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Otteluennakko
|
19.03.2024

”Kisapaikka vaatii nappionnistumisen”, päävalmentaja Erkka V. Lehtola, Suomi U17

Suomelaiselle jalkapalloväelle tarjotaan harvinainen tilaisuus nähdä huipputason juniorijalkapalloilua, kun Suomen U17-pojat isännöi huomenna alkavaa ja ensi viikon tiistaina päättyvää kovatasoista EM-jatkokarsintaturnausta Vantaan Myyrmäessä.

Minihuuhkajien karsintalohkossa pelaavat Hollanti, Belgia ja Italia, joten turnaus tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden nähdä, miltä Suomen ja Euroopan tulevaisuuden tähtien tekeminen näyttää. Miten Suomen nuoret kyvyt pärjäävät maanosan parhaita pelaajia ja kovimpia maita vastaan?

EM-jatkokarsintojen lohkovoittajat (8) sekä seitsemän parasta lohkokakkosta etenevät Kyproksella touko-kesäkuun vaihteessa järjestettävään EM-lopputurnaukseen.

PalloTV tapasi U17-joukkueen päävalmentajan Erkka V. Lehtolan, ja kysyi miten hän kuvailisi turnauksen merkitystä maajoukkueelle ja yksittäisille pelaajille? Minkälaisiksi hän arvioi joukkueensa mahdollisuudet turnauksessa? Mitä jatkopaikkaan tarvittava turnausvoitto tai kakkossija vaatisivat?

Minkälaisen joukkueen Suomi saa jalkeille? Hevosmiesten tietotoimiston mukaan Lehtolalla on käsissään erinomainen ikäluokkaa, joista vajaa puolet pelaa jo ulkomailla.

Avausvastustaja on Belgia. Minkälainen joukkue sieltä tulee vastaan? Minkälaista palloa Suomi lähtee pelaamaan? Mitkä ovat Lehtolan U17-joukkueen pelilliset peruspilarit? Millä Belgia kaadetaan?

Toimittaja ja kuvaus: Aleksi Rouvinen

Artikkeliin liittyviä aiheita: