PalloTV - MP:n kärkeen ranskalaispelote
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
20.03.2024

MP:n kärkeen ranskalaispelote

Landry Koffi vastaa seuran hakuun kokeneesta ja tietyn tyyppiset ominaisuudet omaavasta hyökkääjästä.

Ykkösliigan avaukseen valmistautuva Mikkelin Palloilijat on tehnyt pelaajasopimuksen ranskalaisen hyökkääjän kanssa. MP:n kokoonpanoon liittyvän Landry Koffin sopimus kattaa tämän kauden. 27-vuotiaalla pelaajalla on myös Norsunluurannikon kansalaisuus.

Landry siirtyy Mikkeliin slovenialaisesta NK Svoboda Ljubljanasta, joka pelaa maan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla. Kauden 2022-23 hän pelasi Kreikassa.

Koffin ensimmäinen ulkomaan keikka, tai sitä lienee syytä sanoa vain merentakaiseksi komennukseksi, oli kaudella 2019-20, jolloin hän pelasi Saint-Denis FC:ssä. Kyseinen seura pelaa Ranskalle kuuluvan Intian valtameressä sijaitsevan Réunionin saaren pääsarjaa.

Koffin sopimus vastaa MP:n tarpeeseen kokeneesta ja tietyn tyyppiset ominaisuudet omaavasta pelaajasta.

– Hyökkääjähaku on ollut käynnissä koko talven ajan, ja samalla olemme pystyneet antamaan omille pelaajille paljon näytönpaikkoja sekä mahdollisuuksia harjoituspeleissä. Kaikki, jotka ovat päässeet pelaamaan hyökkäävässä roolissa ovat onnistuneet, MP:n päävalmentaja Juha Pasoja kertoo seuran verkkosivuilla.

– Silti kesää ajatellen meillä on ollut tarve tietyn tyyppiselle hyökkääjälle. Hyökkääjälle, joka pystyy pitämään palloa ja liikkumaan fiksusti vastustajan maalin edessä. On myös tärkeää, että pelaajalla on enemmän kokemusta, jota meidän nuori joukkueemme tarvitsee, Pasoja jatkaa.

MP:n ryhmä on uusiutunut täksi kaudeksi. Koffin tulon myötä seuralla on 24 sopimuspelaajaa, joista kymmenkunta pelasi MP:n viime kauden edustusryhmässä enemmän tai vähemmän säännöllisesti. Uusia pelaajia on 14, joista useimmat on rekrytoitu Kakkosessa pelanneista seuroista. Peräti seitsemän pelaajaa on nostettu edustusrinkiin omista junioreista tai reservijoukkue MP/SavU:sta.

Artikkeliin liittyviä aiheita: