PalloTV - Morrissey ei lopeta, Pahkasalo palaa
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
21.03.2024

Morrissey ei lopeta, Pahkasalo palaa

Yli kahden sadan Veikkausliigan ottelun kokemus uuteen Ykköseen nousseen VIFK:n joukkueeseen.

Vaasan IFK saa kaksi kokenutta kehäkettua joukkueeseensa. Uuteen Ykköseen noussut seura on solminut pelaajasopimukset Steven Morrisseyn (37) ja Aleksi Pahkasalo (31) kanssa. Pelaajien sopimuksista uutisoi Vaasan seudulla ilmestyvä ruotsinkielinen sanomalehti Vasabladet.

Jamaikalainen hyökkääjä Steven Morrissey on tuttu kasvo Vaasan seudulla. Lyhytaikaisia ulkomaan komennuksia lukuun ottamatta hän pelasi VPS:n riveissä kaudesta 2011 lähtien. Morrissey ehti pukea VPS:n paidan päälleen kahta vaille kahdessa sadassa liigaottelussa, joissa hän viimeisteli 46 maalia.

Pahkasalo on hyökkäävä keskikenttäpelaaja, joka palaa pelikentille vuoden mittaisen tauon jälkeen. Pahkasalo pelasi viimeksi kaudella 2022, jolloin hän oli VPS:n ringissä. Pahkasalo lähti maailmalle HJK:n reservijoukkueen Klubi 04:n riveistä. Yhdysvalloissa vietettyjen vuosien jälkeen hän pelasi KTP:ssä, KPV:ssä ja viimeksi VPS:ssä.

Artikkeliin liittyviä aiheita: