PalloTV - ”Wales-tappiossa ei ole selittelemistä – hävittiin paremmille”, valmentaja Mika Nurmela, Huuhkajat
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Otteluanalyysi
|
22.03.2024

”Wales-tappiossa ei ole selittelemistä – hävittiin paremmille”, valmentaja Mika Nurmela, Huuhkajat

Suomalainen jalkapalloyleisö koki eilen infernaalisen pettymyksen, jos ei peräti nöyryytyksen, kun Wales murjoi Huuhkajien EM-kisaunelman Cardifissa lukemin 4-1. Ja se on laiha lohtu, että lopputulos olisi voinut olla rumempikin. Kotijoukkueella oli paikat ainakin kahteen, jos ei kolmeenkin lisämaaliin.

Tappio oli lopullinen niitti Huuhkajien haaveille paikasta kesän EM-lopputurnauksessa. Samalla ensi tiistain kotiottelu Viroa vastaan Olympiastadionilla muuttui merkityksettömäksi harjoitusotteluksi.

Viro hävisi eilen oman jatkokarsintaottelunsa Puolalle 1-5. Se tarkoittaa, että Wales ja Puola ratkaisevat keskenään sen, kumpi etenee kesän EM-lopputurnaukseen.

PalloTV otti yhteyttä Huuhkajien valmentajaan Mika Nurmelaan ja kysyi, millä valmennusjohto selittää joukkueen sulamisen? Missä mentiin pieleen?

Mitä Nure sanoo heille, joiden mielestä eilinen matsi hävittiin penkin päästä, että valittu pelisuunnitelma oli täysi susi, jonka myötä peliä ei saatu kulkemaan kumpaankaan suuntaan?

Mitä hän ajattelee tappion käynnistämästä keskustelusta valmentajanvaihdoksen suhteen? Löytyykö sille perusteita vai onko se vain tapa osoittaa kriittisyyttä ja kanavoida pettymystä?

Tiistaina on sitten vastassa Viro Olympiastadionilla. Millä mielin Huuhkajat lähtevät tuohon koitokseen?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: