PalloTV - "Ensimmäinen tavoite on pelata neljän joukkueen ylemmässä loppusarjassa", manageri Velimatti Sutela, FC Honka naiset
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
25.03.2024

”Ensimmäinen tavoite on pelata neljän joukkueen ylemmässä loppusarjassa”, manageri Velimatti Sutela, FC Honka naiset

Kansallisen Liigan alkuun on kolme viikkoa. Yksi kauteen valmistautuvista seuroista on espoolainen FC Honka, jonka joukkue on muuttunut edellisestä kaudesta hyvin vähän. Toki seura koki suuren menetyksen, kun maalivahti Sofia Manner hyppäri kahdenkin rapakon yli Yhdysvaltojen ammattilaissarjaan.

PalloTV tapasi FC Hongan naisten joukkueen managerin Velimatti Sutelan kesken loppusuoran valmisteluiden. Miten joukkueen pre-season on sujunut? Joko naisten edustusjoukkue on kasassa?

FC Honka on viime vuosina ollut keskikastissa. Edellinen kausi päättyi nousujohteisesti, kun seura sijoittui neljänneksi Kansallisessa Liigassa - vain pisteen päähän pronssimitalista. Mikä on tämän kauden tavoite? Suostuuko joukkue ottamaan mustan hevosen viitan harteilleen? Millaista liigaa Hongan leirissä odotetaan? Minkä seuran Honka nimeää mestarisuosikiksi?

Kansallisessa Liigassa eletään murrosvaiheen kautta. Tänä vuonna kolme seuraa joutuu jättämään hyvästit liigalle ja vain yksi nousee tilalle. Ensi kaudesta lähtien naisten korkeimmalla sarjatasolla on vain kahdeksan joukkuetta. Mitä Hongassa ajatellaan uudistuksesta?

Toimittaja ja kuvaus: Aleksi Rouvinen

Artikkeliin liittyviä aiheita: