PalloTV - "Jaron pelaaminen lähtee tiiviin puolustuksen kautta", päävalmentaja Niklas Vidjeskog
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
10.04.2024

”Jaron pelaaminen lähtee tiiviin puolustuksen kautta”, päävalmentaja Niklas Vidjeskog

Ykkösliiga ja Ykkönen syntyivät miesten kotimaisten sarjojen uudistuksen seurauksena. Molempien sarjojen kilpailukausi alkaa tulevana viikonloppuna täysien kierrosten voimin.

Ylhäältä päin Ykkösliigaa markkinoidaan uutena sarjana, mutta siinä ei nimen ja logon vaihtumista eikä joukkuemäärän supistumista lukuun ottamatta ole tapahtunut mitään mullistavia uudistuksia. Kolmanneksi korkeimmaksi sarjatasoksi pudonnut Ykkönen on sen sijaan rakentunut uusiksi muutamasta pudonneesta ja isosta joukosta Kakkosesta nousseita seuroja.

Pääsarjatasolla kausina 1989, 1991-98 ja 2002-15 pelannut pietarsaarelaisseura on kuulunut entisen Ykkösen, nykyisen Ykkösliigan nousijasuosikkeihin monena vuotena, mutta aina on löytynyt vähintään pari-kolme enemmän pisteitä kerännyttä.

Viime kausi oli mahalasku ja sarjapaikka säilyi vasta alemman loppusarjan viimeisillä kierroksilla. Jaro sijoitus oli huonoin miesmuistiin - itse asiassa huonoin sitten vuoden 1987, jolloin Jaro piipahti yhden kauden II-divisioonassa. Tähän kauteen Jaro lähtee yhtenä kolmesta nousijasuosikista KTP:n ja TPS:n kanssa.

Millainen oli Jaron Ykkösliigacupin voittoon päättynyt pre-season? Millaisin tavoittein Jaro lähtee sarjaan? Millaista futista Jaro aikoo pelata? Millainen on Jaron joukkue? Mitkä ovat sarjan voimasuhteet? Näihin ja muutamaan muuhun kysymykseen vastaa FF Jaron päävalmentaja Niklas Vidjeskog.

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: