PalloTV - Liikennettä vielä kauden kynnyksellä
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
10.04.2024

Liikennettä vielä kauden kynnyksellä

FC Vaajakoski teki sopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa.

Ykkösen kauden alkuun on enää vain muutama päivä, mutta siitä huolimatta FC Vaajakoski tekee vielä pelaajasopimuksia. Jyväskyläläisseuran riveihin tulee kolme uutta pelaajaa. Daniel Selinin ja Paulus Mehtosen sopimukset ovat yksivuotisia. Niilo Kovanen pelaa FCV:ssä seuraavat kaksi kautta. FC Vaajakoskella on nyt 28 pelaajan rinki.

Selin on uransa aikana pelannut eri pelipaikoilla. Vaajakoskella hänestä ollaan ensisijaisesti tekemässä topparia. Selinin juuret ovat Turun seudulla, mutta viime kaudella hän pelasi Tampereella Ilves-Kissojen paidassa. Kakkosen kokemusta Selinillä on myös Kaarinan Pojista.

Mehtonen on hyökkääjä tai laitalinkki. Tällä sarjatasolla Mehtonen on vielä kääntämätön kortti, sillä hän on korkeimmillaan pelannut ainoastaan Kolmosta. Viime kaudella Mehtosen nappulat olivat naulassa eikä hän pelannut missään. Edellisen kerran Mehtonen oli tositoimissa kaudella 2022, jolloin hän oli Norrvalla FF:n kokoonpanossa.

Vasta 16-vuotias Kovanen on Jyväskylän seudun tulevaisuuden lupauksia. FC Vaajakosken suunnitelmissa Petäjäveden Petäisten ja Jyväskylän Komeettojen kasvatti pelaa suurimman osan otteluistaan JPS:n B-ikäisten joukkueessa. Pelipaikaltaan hän on toppari.

Artikkeliin liittyviä aiheita: