PalloTV - ”KuPS on vauhdikas, taisteleva ja viihdyttävä”, päävalmentaja Valtteri Kumpuniemi
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
14.04.2024

”KuPS on vauhdikas, taisteleva ja viihdyttävä”, päävalmentaja Valtteri Kumpuniemi

KuPS:n ympärillä leijuu epätavallisen paljon kysymysmerkkejä, kun joukkue astelee sunnuntaina sarja-avaukseensa Åland Unitedia vastaan Maarianhaminassa. Talvikauden perusteella kuopiolaisten neljäs perättäinen Suomen mestaruus ei olekaan kirkossa kuulutettu, kuten on viime vuosina totuttu.

Päällimmäiset syyt epätietoisuuteen löytyvät isosti muuttuneesta pelaajistosta ja uudesta päävalmentajasta. KuPS:n runko jouduttiin kasamaan uusiksi, kun iso joukko viime kauden avainpelaajista vaihtoi maisemaa.

Joukkueen uudella päävalmentajalla Valtteri Kumpuniemellä ei puolestaan ole aikaisempaa päävalmentajakokemusta liigatasolta.

Talven perusteella uuden joukkueen pelaaminen on yhä vaiheessa. Harjoitusotteluiden tulokset ovat olleet totuttua vaihtelevampia. Kuopiolaiset hävisivät muun muassa HJK:lle kahteen otteeseen.

PalloTV otti yhteyttä Valtteri Kumpuniemeen ja kysyi, miten hän on varautunut Suomen mestareiden valmentamiseen liittyviin odotuksiin ja paineisiin? Mitä sitten, jos kaikki ei menekään putkeen?

Onko lähteneet runkopelaajat onnistuttu korvaamaan? Mihin suuntaan Kumpuniemi on kehittämässä KuPS:n pelaamista? Miten hän arvioi KuPS:n, HJK:n ja Åland Unitedin välisiä voimasuhteita? Millä saarelaiset kaatuvat sunnuntaina?

Toimittaja: Junnu Leskelä
Kansikuva: KuPS

Artikkeliin liittyviä aiheita: