PalloTV - "Yhteistyö uuden valmentajan kanssa lähtenyt hyvin käyntiin", laitahyökkääjä Aino Kröger, KuPS
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
15.04.2024

”Yhteistyö uuden valmentajan kanssa lähtenyt hyvin käyntiin”, laitahyökkääjä Aino Kröger, KuPS

Kansallisen Liigan kausi pyörähti käyntiin viikonloppuna. KuPS aloitti liigan matkaamalla Åland Unitedin vieraaksi Maarianhaminaan. Täysi pistepotti lähti kuopiolaisten mukaan maalein 2-0.

Avausottelun voitosta huolimatta KuPS:n ympärillä leijuu epätavallisen paljon kysymysmerkkejä. Talvikauden perusteella kuopiolaisten neljäs perättäinen Suomen mestaruus ei olekaan niin varma nakki kuin aikaisemmin.

Päällimmäiset syyt epätietoisuuteen löytyvät isosti muuttuneesta pelaajistosta ja uudesta päävalmentajasta. KuPS:n runko jouduttiin kasamaan uusiksi, kun iso joukko viime kauden avainpelaajista vaihtoi maisemaa.

Vaikka muutoksia on tapahtunut, yksi nimi on ja pysyy. Kun mukaan lasketaan KuPS:n naisten edustusjoukkueen edeltäjä Pallokissat, Aino Krögerillä alkaa jo kymmenes kausi kuopiolaisten riveissä. Mikä hänet pitää yhä Kuopiossa? Eivätkö ulkomaat kiinnosta?

Uusien pelaajien lisäksi KuPS:lla on myös uusi valmentaja. Miten yhteistyö Valtteri Kumpuniemen kanssa on lähtenyt liikkeelle? Mitä muutoksia pelaamiseen on tullut vai onko niitä? Millainen joukkue KuPS:lla on Krögerin mielestä kasassa? Onko KuPS edelleen mestarisuosikki laiturin silmissä?

Toimittaja: Junnu Leskelä
Kansikuva: Kari Väre

Artikkeliin liittyviä aiheita: