PalloTV - Valmentajakuvioita pääkaupunki-seudulla - PK-35 sai uuden vetäjän Atlantiksesta
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
04.06.2024

Valmentajakuvioita pääkaupunki-seudulla – PK-35 sai uuden vetäjän Atlantiksesta

Kim Raimi (kuvassa) erotettiin tehtävistään ja hänen tilalleen tulee portugalilainen Tiago Santos.

Ykkösliigan nousijajoukkue PK-35 vaihtaa valmentajaa. Pihlajamäkeläisten valmennusryhmässä seitsemän kauden ajan ja päävalmentajana kaudesta 2021 lähtien toiminut Kim Raimi on irtisanottu tehtävistään. Hänen tilalleen tulee portugalilaisvalmentaja Tiago Santos, joka vielä muutama päivä sitten oli Ykkösessä pelaavan Atlantis FC:n puikoissa.

PK-35 perustelee päävalmentajan potkuja heikoilla tuloksilla.

– Alkukauden tuloksemme eivät ole olleet tarpeeksi hyviä, eikä joukkueen pelin kehitys ole ollut toivottavaa. Se on syy, minkä takia päädyimme tähän ratkaisuun, PK-35:n manageri Jarkko Siikava kertoi valmentajanvaihdoksen syistä seuran verkkosivuilla.

PK-35 on tällä hetkellä seitsemännellä sijalla Ykkösliigassa, kun sarjasta on ensimmäinen kolmannes pelattuna. PK-35:n saldo on kaksi voittoa, neljä tasapeliä ja neljä tappiota maalierolla 10-14. Huomion arvoista tilastoissa on se, että PK-35 on menettänyt johtoaseman neljässä pelaamassan ottelussa. Kolme niistä kääntyi tasapeliksi ja yksi tappioksi.

PK-35:n uusi valmentaja Santos on ollut Suomessa jo kaudesta 2017 lähtien. Hän toimi Peimari Unitedissa juniorijoukkueiden ja kahden kauden ajan myös edustuksen päävalmentajana. Santosin seuraava ura-askel oli vastaavanlainen, mutta huomattavasti lyhyempi. Kaudella 2022 hän aloitti Espoon Palloseuran junioreissa ja hyppäsi viime kaudeksi edustuksen vetäjäksi.

Ykköseen tapahtuneesta noususta huolimatta Santos vaihtoi maisemaa ja otti vetääkseen samassa sarjassa pelaavan Atlantis FC:n joukkueen. Nyt sopimus saatiin purettua ja Santos pääsee kokeilemaan siipiään pykälää korkeammalle sarjatasolle.

Atlantis FC:n verkkosivujen uutisessa seuran puolesta kommentoinut Tino Kinnunen asetteli sanansa hyvin diplomaattisesti.

– Tietäen hänen tavoitteensa valmentajana emme halua olla esteenä, jos hänellä on nyt mahdollisuus ottaa seuraava askel urallaan.

Atlantis julkaisi Santosin työsopimuksen päättymisen lauantaina. Edeltävänä päivänä pelatuissa sarjaotteluissa PK-35 voitti KäPa:n 1-0 ja Atlantis FC löi FC Jazzin 3-1. PK-35 tiedotti Raimin potkuista jo maanantaina ja julkaisi saman tien uuden valmentajan nimen.

Atlantis FC ei ole vielä kertonut Santosin saappaiden täyttäjää.

- Me olemme jo aloittaneet uusien valmentajavaihtoehtojen kartoittamisen, ja toivomme löytävämme Tiagolle seuraajan aivan lähiaikoina, Kinnunen kommentoi Atlantiksen verkkosivuilla.

Artikkeliin liittyviä aiheita: