PalloTV - UEFA:n arpakone pyöri lisää
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
20.06.2024

UEFA:n arpakone pyöri lisää

Ensimmäisen kierroksen hyvän arvan vastapainona suomalaisseurat saavat kovia joukkueita vastaansa toisella kierroksella.

Heinäkuun puolivälissä alkavien eurokarsintojen otteluparien arvonnat ovat jatkuneet. Eilen arvottiin Mestareiden Liigan ja Konferenssiliigan 2. karsintakierroksen otteluparit.

Mestareiden Liigan 1. karsintakierrokselle helsinkiläiset saivat vastaansa liettualaisen FK Panevėžysin. Ottelusarja alkaa vieraissa 9. tai 10. heinäkuuta ja toinen osa pelataan Helsingissä 16. tai 17. heinäkuuta.

Toisella karsintakierroksella arpa ei ollut enää niin suosiollinen. Otteluparin voittaja saa vastaansa Puolan puolustavan mestarin Jagiellonia Białystokin, joka pääsi suoraan toiselle kierrokselle. Ottelusarja alkaa ensimmäisen kierroksen voittajan kotikentällä. Pelit pelataan 23. tai 24. sekä 30. tai 31. heinäkuuta.

Jos HJK ei selviä jatkoon 1. kierrokselta, sen eurotie jatkuu Konferenssiliigan 3. karsintakierroksella.

Arpaonni ei ollut myötä myöskään Ilveksellä. Tamperelaiset pääsivät suoraan 2. karsintakierrokselle, jossa se pelaa Austria Wieniä vastaan. Austria sai niin ikään paikan suoraan 2. kierrokselle. Ottelupäivät ovat 25. heinäkuuta ja 1. elokuuta, mutta Ilveksen verkkosivujen mukaan epävarmuutta on vielä ilmassa SK Rapid Wienin kotiotteluiden vuoksi. Arvan perusteella Ilves aloittaa kotona.

KuPS ja VPS aloittavat oman karsintaurakkansa 1. kierrokselta. KuPS pelaa luxemburgilaista FC UNA Strassenia ja VPS liettualaista FK Žalgirisia vastaan. Pelipäivät ovat 11. ja 18. heinäkuuta. VPS aloittaa kotona ja KuPS vieraissa.

KuPS:n toisen kierroksen mahdollinen vastustaja on norjalainen Tromsø IL. VPS vastustajaksi tulee häviäjä Eurooppaliigan ensimmäisen karsintakierroksen ottelusta IF Elfsborg - Pafos FC.

Artikkeliin liittyviä aiheita: