PalloTV - ”Uusi Ykkönen on vastannut odotuksiamme”, päävalmentaja Aleksi Lalli, Klubi 04
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
02.07.2024

”Uusi Ykkönen on vastannut odotuksiamme”, päävalmentaja Aleksi Lalli, Klubi 04

Sarjanousija Klubi 04 on pelannut loistavan alkukauden ja johtaa uutta Ykköstä. Nuori joukkue on edelleen sarjan ainoa tappioton joukkue, kun runkosarja ylitti puolivälin.

PalloTV otti yhteyttä päävalmentaja Aleksi Lalliin ja kysyi, että onko uuden sarjan pelillinen taso vastannut heidän odotuksiaan?

Teimme vastaavanlaisen kiertokyselyn Ykkösen seuroille sarjakauden alla, ja silloin seuroista nostettiin esille huoli, että resurssit ja maantiede saattavat eriarvoistaa seuroja. Mitä HJK:ssa ajatellaan tästä?

Veikkausliigan yhteydessä puhuttiin alkukaudesta jälleen olosuhteista. Kuinka kirjavia kenttä- ja muut fasiliteetit ovat uudessa Ykkösessä runkosarjan ensimmäisen kierroksen perusteella?

Klubi 04 on pelannut 12 ottelua, joista se on kerännyt 30 pistettä, 9-3-0, maalierolla 29-6. Sarjasijoitus 1. Minkälaisia ajatuksia nuo teidän tilastot herättävät päävalmentajassa? Onko Klubi 04 oikeassa sarjassa?

Onko hän muutoin ollut tyytyväinen joukkueensa pallollisen pelin kehittymiseen tähän mennessä? Minkälaista palloa Aleksi Lallin Klubi 04 pelaa? Minkälainen joukkue hänellä on johdettavanaan?

Joko sarjataulukko on vakiintumassa, kun runkosarjaa on puolet pelattu? Neljän kärki, eli Klubi 04, KPV, Atlantis ja OLS näyttäisivät tekevän eroa muihin, keskikasti on odotetun tasainen ja sarjataulukon hännillä alkaa olemaan jo tukalaa. 

Toimittaja: Junnu Leskelä
Kansikuva: HJK

Artikkeliin liittyviä aiheita: