PalloTV - KTP:n ulko-ovella liikennettä
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
08.07.2024

KTP:n ulko-ovella liikennettä

Yksi pelaaja tulee ja kaksi lähtee.

Ykkösliigan ylivoimaisessa johdossa oleva KTP on tehnyt järjestelyitä pelaajistossaan. Niiden myötä joukkueesta lähtee kaksi pelaajaa ja samalla oven avauksella yksi tulee sisään. Näiden järjestelyiden yhteydessä kotkalaisten riveissä alkukauden pelanneen Alen Harbasin lainaoptio lunastettiin ja australialais-bosnialainen kärkimies jatkaa KTP:ssä kauden loppuun.

KTP:n uusi pelaaja on ghanalainen Kwame Otu. Hänellä on sopimus Seinäjoen Jalkapallokerhon kanssa, mutta hyökkääjä pelasi alkukauden lainalla Salon Palloilijoissa. Otu siirtyy nyt osto-option sisältävällä lainasopimuksella KTP:n paitaan. SalPa:ssa hän ehti pelata 12 Ykkösliigan ja kaksi Suomen Cupin ottelua, mutta maaleja niissä ei syntynyt.

- Otu on ollut SalPassa hyvä ja vaarallinen 1 vs 1 -pelaaja, vaikka se ei ole vielä tehoiksi muodostunut. Hän on nopea, vahva ja yllätyksellinen hyökkäyspään pelaaja. Hän on hyvä pitämään palloa ja varmasti tulee olemaan meillä käyttökelpoinen pelaaja loppukauden ajan, KTP:n urheilutoimenjohtaja Niko Ikävalko analysoi seuran verkkosivuilla.

Kwame tulee täydentämään hyökkäyskalustoon syntynyttä aukkoa, jonka Aapo Hyppösen lähtö synnytti. Vähälle peliajalle jäänyt 19-vuotias hyökkääjä Hyppönen siirtyi loppukauden mittaisella lainasopimuksella Ykkösliigan sarjapaikasta kamppailevaan Mikkelin Palloilijoihin. KTP:llä on tarpeen vaatiessa mahdollisuus katkaista laina ja kutsua Hyppönen takaisin Kotkaan.

Hyppönen pelasi jo viikonloppuna, kun MP otti kauden avausvoittonsa PK-35:n kustannuksella. Hyppönen kellotti 74 minuuttia peliaikaa ja teki MP:n avausmaalin 2-1 päättyneessä ottelussa.

Toinenkin vähälle peliajalle jäänyt pelaaja jättää KTP:n. 19-vuotiaan kreikkalaisen laiturin Ioannis Toulgerogloun laina päätettiin yhteisymmärryksessä ja hän on palannut kotimaahansa. Toulgeroglou pelasi vain kahdessa Suomen Cupin pelissä ja muutoin hän on ollut kentällä lähinnä KTP:n farmijoukkueen PeKa:n otteluissa Kolmosessa.

Artikkeliin liittyviä aiheita: