PalloTV - Helmarit kohtaa Montenegron
TULEVAT PELIT:

Ykkösliiga

Kakkonen - Play-offs

Veikkausliiga

Ykkösliiga

Kakkonen - Play-offs

Kakkonen - Play-offs

Kakkonen - Play-offs

Kakkonen - Play-offs

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

22.07.2024

Helmarit kohtaa Montenegron

Jatkokarsinnan ensimmäinen kierros pelataan lokakuun lopussa.

Naisten EM-karsintojen jatko-ohjelma arvottiin UEFA:n päämajassa Nyonissa perjantaina. Suomen naisten A-maajoukkue saa ensimmäisellä kierroksella vastaansa Montenegron. Kaksiosaisen otteluparin voittaja kohtaa toisella kierroksella voittajan ottelusta Unkari - Skotlanti.

Suomen Palloliiton verkkosivuilla Helmarien päävalmentaja Marko Saloranta piti arvontatulosta kaksijakoisena.

– Ensimmäisellä kierroksella halusimme välttää Slovenian urheilullisista syistä ja Valko-Venäjän muista syistä. Ensimmäisen kierroksen arpa oli meille ihan hyvä.

– Toisella kierroksella olisimme halunneet välttää Puolan, Portugalin ja Skotlannin. Nyt se Skotlanti osui. Se on todella kova nippu – he tippuivat aiemmin B-liigaan, mutta nousivat sieltä ylös helposti. Se ei ollut ihan mieluinen arpa, Saloranta analysoi.

Ensimmäisen kierroksen ottelut pelataan 23. - 29. lokakuuta. Toinen kierros on ohjelmassa 22. marraskuuta - 3. joulukuuta välisenä aikana. A-liigan maana Suomella on kotietu eli molemmissa ottelupareissa Helmarit emännöi jälkimmäistä ottelua.

Toisen kierroksen otteluparien voittajat selviävät Sveitsissä ensi kesänä pelattavaan lopputurnaukseen. Emäntämaan lisäksi kisoihin ovat jo varmistaneet paikkansa A-liigan karsintalohkojen kaksi parasta - Englanti, Espanja, Hollanti, Islanti, Italia, Ranska, Saksa ja Tanska. Karsintojen kautta tulee seitsemän maata lisää.

Artikkeliin liittyviä aiheita: