PalloTV - ”Pelin pitää parantua kentän molemmissa päissä”, hyökkääjä Salomo Ojala, EIF
TULEVAT PELIT:

Ykkösliiga

Kakkonen - Play-offs

Veikkausliiga

Ykkösliiga

Kakkonen - Play-offs

Kakkonen - Play-offs

Kakkonen - Play-offs

Kakkonen - Play-offs

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
26.07.2024

”Pelin pitää parantua kentän molemmissa päissä”, hyökkääjä Salomo Ojala, EIF

Ekenäs IF on PalloTV:n Valokeilassa tällä viikolla.. Aloitimme jututtamalla päävalmentaja Gabriel Xatartia. Nyt on vuorossa hyökkääjä Salomo Ojala. Myöhemmin viikolla kuulemme Eetu Puron mietteitä.

EIF on nyt pelannut 16 ottelua, joista se on kerännyt 12 pistettä, 3-3-9, maalierolla 16-32. Joukkue on tällä hetkellä sarjataulukon 11. sijalla. Minkälaisen johtopäätöksen Ojala tekee noista tilastoista?

EIF on viime aikoina onnistunut saamaan hyviäkin tuloksia ja isoja päänahkoja - HJK ja VPS - mutta seuraavassa hetkessä joukkue häviää FC Interille peräti 0-7 ja AC Oululle 0-2. Mistä tuo epätasaisuus johtuu?

Minkälaista palloa päävalmentaja Xatart haluaa nähdä, ja minkälainen rooli Ojalalla on siinä? Onko hän ollut tyytyväinen omiin esityksiinsä tähän mennessä?

EIF:n jatko-ohjelma ei ole helpoimmasta päästä, kun vastaan asettuu pääasiassa top-6 joukkueita. Sarjapaikan säilyttämisen kannalta painavin matsi lienee edessä elokuun alkupuolella, kun EIF matkustaa FC Lahden vieraaksi. Mitä Ojala ajattelee heidän jatko-ohjelmastaan? 

Toimittaja: Junnu Leskelä
Kuvaaja: Lauri Leinonen
Kansikuva: Kari Väre

Artikkeliin liittyviä aiheita: