PalloTV - Issa Thiaw ottaa MP:n komentoonsa
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
23.10.2024

Issa Thiaw ottaa MP:n komentoonsa

Uusi päävalmentaja ottaa vastuuta myös pelaajakehityksestä.

Ykköseen pudonnut MP on tehnyt ratkaisunsa päävalmentajakysymyksessä. Mikkeliläisten edustusjoukkueen ykköspiiskuriksi on kiinnitetty senegalilainen Issa Thiaw, 32. Sopimuksen kesto on 1+1 -vuotinen. Thiaw korvaa Juha Pasojan, jonka viisi vuotta kestänyt urakka MP:n päävalmentajana päättyi tähän kauteen.

Thiawin peliura huipulla tyssäsi ennen aikojaan. Tammikuussa 2020 hän loukkaantui pahasti Suomen Cupin ottelussa KuPS - FC Haka. Sitä ennen hän oli pelannut Romaniassa sekä Suomessa Ilveksessä kauden 2018 ja KuPS:ssa kauden 2019.

Peliuransa päättymisen jälkeen Thiaw hyppäsi valmentajaksi ensin KuPS:n junioreissa sekä sen jälkeen seuran akatemiajoukkueen päävalmentajana ja lopulta viime kaudella liigajoukkueen kakkosvalmentajana.

MP:n tiedotteen mukaan päävalmentajuuden ohella Thiaw ottaa vastuuta myös seuran pelaajakehityksestä.

- On helppo luottaa siihen, että hänen tietotaitonsa ja innostuksensa tulevat tarttumaan uudistuvaan joukkueeseen ja valmennusryhmään. KuPS on toimintaympäristönä maan kärkeä ja sitä osaamista on varmasti tarttunut myös Issan reppuun ja jatkossa täällä jaettavaksi, MP:n puheenjohtaja Ilkka Mäkelä kommentoi seuran verkkosivuilla.

Artikkeliin liittyviä aiheita: