PalloTV - Tuomas Silvennoinen sai pestin Espoosta
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
03.10.2024

Tuomas Silvennoinen sai pestin Espoosta

AC Oulusta lähdön saanut valmentaja on tehnyt sopimuksen EPS:n kanssa.

Espoon Palloseuran valmentaja vaihtuu kauden jälkeen. Kaksivuotisen sopimuksen allekirjoittanut Tuomas Silvennoinen korvaa EPS:n espanjalaisluotsin Sven-Pierre Rodriguez Aumaitren. Silvennoinen ottaa EPS:n komentoonsa marraskuun alusta lähtien.

Tämän kauden Silvennoinen aloitti AC Oulun valmennusryhmässä pelillisen prosessin johtajan tittelillä, mutta hän, päävalmentaja Rauno Ojanen ja sittemmin KTP:n palvelukseen siirtynyt kakkosvalmentaja Mikko Viitsalo saivat väistyä heikon menestyksen vuoksi.

AC Oulun lisäksi Silvennoinen on toiminut valmennusryhmän jäsenenä HJK:ssa, Pikkuhuuhkajissa ja italialaisessa seurassa.

- Kauteen 2025 valmistautuminen saa modernia johtajuutta ja miehet pääsevät valmistautumaan uuteen kauteen uudessa valmennuksessa heti marraskuun alusta, kun harjoituskausi käynnistyy, EPS:n urheilutoimenjohtaja Jani Lehmuskoski kommentoi valmentajarekryä seuran verkkosivuilla.

Uusi valmentaja aikoo pukea työrukkaset käteen heti alusta lähtien. Vaatimustason odotetaan nousevan EPS:n edustusjoukkueessa.

- Heti alusta ruvetaan harjoittelemaan todella hyvin, ja lähdetään tekemään asioita paremmin. Heti off-seasonin alkuun panostamme harjoitusten laatuun. Jalkapallo kehittyy pelinä, mekin haluamme olla parempia ja tulemme olemaan parempia. Kun peli kehittyy, pitää myös pelaajien kehittyä. Kaikella on merkityksensä, Silvennoinen sanoo EPS:n verkkosivuilla.

- Seurassa on paljon potentiaalia ja hyvää pohjaa on rakennettu. Nyt lähdetään kehittämään toimintaa ja mahdollistamaan uutta nousua yhdessä tiimin kanssa kanssa.

Artikkeliin liittyviä aiheita: