PalloTV - Tero Suonperä palaa FC Jazzin palvelukseen
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
25.10.2024

Tero Suonperä palaa FC Jazzin palvelukseen

Porilaisseuran päävalmentajan posti on osa-aikainen.

Tero Suonperä on FC Jazzin uusi päävalmentaja. Suonperä korvaa Ville Ulasen, jonka sopimuksessa ollutta optiota seura ei käyttänyt. Syyt ovat taloudelliset. FC Jazz odottaa Porin stadionin peruskorjauksesta johtuvaa notkahdusta yleisötuloihin, minkä vuoksi palkkakuluja karsitaan. Suonperän tehtävä on puolipäiväinen ja hän jatkaa myös siviilitöiden tekemistä opettajana.

Suonperä on kokenut pitkän linjan valmentaja. Päättyvällä kaudella hän valmensi Tampere Unitedin sarjanousuun Kakkosesta Ykköseen. Suonperä aloitti valmentajana toukokuun puolivälissä, jolloin Tampere United vapautti Jukka Listenmaan tehtävistään.

FC Jazzin junioriorganisaation palveluksessa Suonperä oli viimeksi kaudella 2021. Sen jälkeen hän hyppäsi SalPa:n peräsimeen. Tuloksena oli nousu Ykköseen, mutta seuraavalla kaudella osapuolten yhteistyö päättyi aivan kauden loppusuoralla.

Porin, Tampereen ja Salon lisäksi Suonperä on valmentanut myös Oulussa.

- FC Jazzin joukkueessa on paljon pelaajia, jotka tunnen ja joiden tiedän panostavan jalkapalloon. Tuohon, kun löydetään vielä muutama vahvistus ja kaikille innon tehdä asioita omilla vahvuusalueillaan, niin taistelemme varmasti sarjan kärkipaikoista, Suonperä kommentoi FC Jazzin kotisivuilla.

Benjamin Tuovinen jatkaa kakkosvalmentajana myös Suonperän alaisuudessa. Pelaajiston osalta FC Jazz odottaa kotimaisten runkopelaajiensa jatkavan seuran paidassa myös ensi kaudella.

Artikkeliin liittyviä aiheita: