PalloTV - Tolpat kolisivat Töölössä
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Ottelukooste
|
07.05.2021

Tolpat kolisivat Töölössä

HJK ja PK-35 Vantaa pelasivat Töölön perjantai-illassa viihdyttävän Kansallisen Liigan ottelun. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita sisältänyt peli päättyi pistejakoon 1-1 (0-0).

Vaikka avausmaalia jouduttiin odottamaan pitkälle toiselle puoliajalle, riitti ottelussa katsottavaa myös sitä ennen. Molempien joukkueiden maaleilla oli tohinaa ja veräjien vahdeilla tekemistä. Maalivahtien parhaat kaveritkin pääsivät töihin, kun PK-35 Vantaa kolisutti tolppia kahdesti ja HJK kerran. Vieraat saivat pallon toimitettua maaliinkin, mutta avustavan erotuomarin lippu oli pystyssä paitsion merkiksi.

Tia-Maria Jaakonsaari teki ottelun komean avausmaalin. Hän ampui pallon rangaistusalueen kaarelta yläriman kautta maaliin. HJK-vahti Annika Laihanen ei voinut vedolle mitään.

HJK:n tasoitus tuli viimeisen kymmenminuuttisen alkupuolella. Osuma merkittiin Ria Karjalaisen tekemäksi, vaikka aivan selvästi pallo lähti liikkeelle Katariina Kosolan jalasta. Tilannetta edelsi pitkä kaaripallo ja maalivahdin puolihuolimaton yhden käden torjunta. Tästä pallo pomppi Kosolalle, joka nosti pallon kohti tyhjää maalia. PK-35 Vantaan puolustaja yritti vielä puskea pallon pois, mutta peliväline oli jo maaliviivan väärällä puolella.

Pallo-TV ennakoi, että ottelun voittajalle on tarjolla matkalippu mitalijunassa ja häviäjälle alkaa ylämäki nousta. Tasapelistä ei puhuttu mitään. Mestaruustaiston kannalta tasapeli oli huono tulos kummallekin - niin kovassa kiidossa sarjaa johtava KuPS on. Pallo on onneksi pyöreä ja FC Hongan tappio HPS:lle oli balsamia kummankin joukkueen haavoille.

HJK - PK-35 Vantaa 1-1 (0-0)

68. 0-1 Tia-Maria Jaakonsaari

81. 1-1 Ria Karjalainen

-Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: