PalloTV - Ilvekselle kolumbialaishyökkääjä
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
11.05.2021

Ilvekselle kolumbialaishyökkääjä

Ilves ja kolumbialainen hyökkääjä Jean Carlos Blanco ovat solmineet kauden 2021 kattavan pelaajasopimuksen. Blanco siirtyy Tampereelle Kolumbian pääsarjan Boyaca Chico FC:sta. Sopimuksessa on optio kaudelle 2022.

29-vuotias Blanco on pelannut urallaan yli 160 Kolumbian pääsarjaottelua ja sen lisäksi hänellä on kokemusta myös Bulgarian pääsarjasta CSKA Sofian riveistä. Pääsarjamaaleja hän on viimeistellyt uransa aikana 40 kappaletta. Kolumbiaa hän on edustanut U17-maajoukkueessa.

– Jean Carlos on hyvä ilmassa ja todella valmis tekemään töitä joukkueen eteen. Hän ei ole myöskään mikään palloa odottava hyökkääjä, vaan hän pelaa todella aktiivisesti ja aggressiivisesti koko ajan, päävalmentaja Jarkko Wiss hehkuttaa Ilveksen verkkosivuilla.

- Vaikka hänellä on hiukan pidempi tauko peleistä, niin hän on ammattimaisesti pitänyt itsensä kunnossa eikä ainakaan siitä tule jäämään kiinni pelaaminen.

Wiss näkee Blancon tuovan joukkueeseen kokemusta sekä kilpailua pelipaikoista.

– Toivottavasti nyt saadaan sellaista oikeanlaista kokemusta. Eihän pelkkä ikä välttämättä kerro millaista kokemusta pelaajalla on. Blanco on kuitenkin pelannut kovissa ja fyysisissä sarjoissa. Noista sarjoista saadut opit ja kokemus ovat näkyneet jo treeneissäkin. Hän antaa lisää vaihtoehtoja ja työkaluja meille valmentajille.

Kaikki Blancon siirtoon liittyvät paperiasiat ovat kunnossa, ja hän on edustuskelpoinen jo illan kotiottelussa HJK:ta vastaan.

Lähde: Ilves

Artikkeliin liittyviä aiheita: