PalloTV - AC Oulu - SJK, haastateltavina päävalmentajat
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Suomen Cup

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Otteluennakko
|
14.05.2021

AC Oulu – SJK, haastateltavina päävalmentajat

Kääntyykö AC Oulun kurssi?

Nousijajoukkue AC Oulu lähtee lauantain SJK-otteluun Ilvekselle ja Maarianhaminan IFK:lle kärsityt tappiot niskassaan. Kykenevätkö oululaiset kääntämään kurssinsa SJK:n kustannuksella? Miten Maarianhaminan tapahtumat on käsitelty ACO-leirissä? Joukkueella on ollut vaikeuksia luoda maalipaikkoja, mitä asialle on tehty? Päävalmentaja Jyrki Ahola kertoo.

SJK:lla on plakkarissa 1-1 tasapelit KTP:tä ja HIFK:ta vastaan. Molemmissa otteluissa seinäjokelaiset ovat onnistuneet maalinteossa erikoistilanteista, mutta myös päästäneet kaksi maalia erikoistilanteista. Päävalmentaja Jani Honkavaara vetää yhteen SJK:n alkukauden ja kääntää katseensa AC Oulu-otteluun.

Ottelu pelataan Raatin stadionilla kello 17.00 alkaen. AC Oulu saa päästää katsomoon 300-350 katsojaa. Matsi on nähtävissä Ruudussa. Oululaiset voivat nähdä ottelun myös Bar Wingerissä.

Artikkeliin liittyviä aiheita: