PalloTV - HIFK-Ilves. Haastateltavana HIFK:n päävalmentaja Joaquin Gomez
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Veikkausliiga

Ykkönen

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Otteluennakko
|
15.05.2021

HIFK-Ilves. Haastateltavana HIFK:n päävalmentaja Joaquin Gomez

HIFK:n Veikkausliigakausi jatkuu lauantaina kotiottelulla Tampereen Ilvestä vastaan. HIFK:lla on alla kaksi tappiotonta ottelua. Kauden avausottelussa joukkue voitti FC Hakan kotona lukemin 2-0. Viime viikon perjantaina joukkue ylsi vajaamiehisenä 1-1-tasatulokseen SJK:ta vastaan. Ilvekselle viikonlopun ottelu on jo viikon toinen, kun se hävisi tiistaina HJK:lle lukemin 0-3.

Tampereen Ilves on totuttu viime vuosina näkemään Veikkausliigan mitalitaistelussa. Ennakkoon tämä kausi tuo siihen poikkeuksen, sillä joukkue on muuttunut täksi kaudeksi todella radikaalisti ja sen keski-ikä oli kauden alkaessa sarjan alhaisin.

Ilveksen tämän kauden hankinnat koostuvat lähes yksinomaan parikymppisistä pelaajista, joilla on Veikkausliigakokemusta enemmän tai vähemmän. Päävalmentaja Jarkko Wiss on tunnettu kyvyistään työskennellä nuorten pelaajien kanssa ja se korostuu tällä kaudella entisestään.

Ilveksen kauden ensimmäisen ottelun tulos oli positiivinen, kun se voitti AC Oulun vieraissa lukemin 0-2. Tiistaina kyyti oli kuitenkin kylmää kotona HJK:ta vastaan, sillä vieraat tekivät kaikki kolme maaliaan jo ottelun ensimmäiseen 30 minuuttiin. 

Ottelu potkaistaan liikkeelle Bolt Areenalla kello 17.00. Ottelu on nähtävissä Ruudussa.

Lähde: HIFK

Artikkeliin liittyviä aiheita: