PalloTV - Saako KuPS:n tappioputki jatkoa?
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Otteluennakko
|
10.06.2021

Saako KuPS:n tappioputki jatkoa?

SJK kohtaa KuPS:n Seinäjoella torstai-iltana. Sarjataulukon keskikastissa majailevat joukkueet tarvitsevat kipeästi pisteitä, muutoin sarjakärki ja Eurocup-paikat uhkaavat karata jo liian kauas. Joko SJK on onnistunut ratkaisemaan maalinteko-ongelmansa? Saako KuPS:n kahden ottelun tappioputki jatkoa?  

SJK on sarjassa viidentenä 8 pisteellä, 2-2-1, maalisuhteella 5-4. SJK:n alkukausi on ollut kaksijakoinen. Päävalmentaja Jani Honkavaara on onnistunut rakentamaan joukkueensa peliin hyvän tasapainon. Peli on kulkenut mukavasti, mutta maalinteko on kangerrellut. SJK:n onneksi sen puolustuspää on pitänyt. Sen seurauksena seinäjokelaisten ottelut ovat olleet vähämaalisia. Edellisellä kierroksella joukkue kävi Espoossa hakemassa 0-1 vierasvoiton FC Hongasta viime hetken maalilla.

KuPS on aloittanut kauden alle odotusten. Kuuden pelatun ottelun jälkeen joukkueella on kasassa 7 pistettä, mikä oikeuttaa sarjan seitsemänteen sijaan, 2-1-3, maalisuhteella 9-8. Kahdella viime kierroksella kuopiolaiset ovat jääneet tyystin ilman pisteitä. Ennen maaottelutaukoa joukkue hävisi kotonaan FC Hakalle 1-2. Sitä edeltävänä viikonloppuna KuPS koki 3-2 tappion Ilvekselle Tampereella.  

Toimittaja: Junnu Leskelä

Leikkaus: Janne Dahlman, Feeniks Visual

Artikkeliin liittyviä aiheita: