PalloTV - AC Oulu ja FC Honka veitsi kurkulla - Jyrki Ahola ennakoi
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Otteluennakko
|
11.06.2021

AC Oulu ja FC Honka veitsi kurkulla – Jyrki Ahola ennakoi

AC Oulu ja FC Honka ottavat perjantai-iltana yhteen todellisessa kuuden pisteen ottelussa Oulun Raatin stadionilla kello 18.30. Oululaiset ovat sarjataulukon viimeisenä ilman pisteitä. FC Honka on pykälän edellä kolmella pisteellä. Molempien on pikku pakko saada ottelusta kolme pistettä, muutoin päävastustajat karkaavat. Kestääkö kotijoukkue paineen? Onko Honka saanut pahasti takussa olleen pelinsä raiteilleen?

AC Oulun alkukausi on ollut pettymys oululaisyleisölle. Nuorelta nousijajoukkueelta ei odotettu ihmetekoja, eikä pre-season antanut siitä viitteitäkään, mutta nähty on silti ollut yllätys. Ei pelkästään tulokset vaan tapa, jolla tappiot ovat tulleet. 

AC Oululla ei ole toiminut oikein mikään. Joukkueen vahvuudeksi arvioitu puolustuspeli ei ole yltänyt sille toivotulle tasolle, mistä todisteena nolla pistettä ja 12 päästettyä maalia viiteen otteluun. Kun myös maalinteko on tuottanut tuskaa, 3 tehtyä maalia viiteen otteluun, niin soppa on ollut valmis. Nyt kysymys kuuluu, kestääkö nuori joukkue syntyneen paineen? Pakkovoitto Hongasta on helpommin sanottu kuin tehty.

Hongan huono startti on ollut alkukauden suurin yllätys tähän mennessä. Espoolaisia veikkailtiin sarjan kärkikahinoihin ennen sarjakauden alkua, mutta peli ei ole lähtenyt kulkemaan ja tappiot ovat seuranneet toinen toisiaan. Joukkue on silti huomattavasti parempi kuin mitä sarjataulukko antaa ymmärtää. AC Oulu-ottelu on niitä pelejä, joista Honka-leirissä on varmasti budjetoitu ennakkoon kolme pistettä. Miten käy nyt, kun joukkue matkaa Ouluun peli solmussa ja selkä seinää vasten?

Yleisöllä on otteluun normaali pääsy, mutta pelin voi myös nähdä Ruudulla. Oululaisille ottelu on katettuna myös Bar Wingerissä.

Toimittaja: Junnu Leskelä

Kuvaus ja leikkaus: Juuso Lievonen

Artikkeliin liittyviä aiheita: