PalloTV - KTP:n valmentaja jättää pestinsä
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
29.06.2021

KTP:n valmentaja jättää pestinsä

Veikkausliigan nousijajoukkue KTP joutuu etsimään uuden valmentajan. Seura ja virolaisluotsi Argo Arbeiter ovat purkaneet valmennussopimuksen yksissä tuumin.

Seuran mukaan teiden erkanemiseen ei liity suurempaa dramatiikkaa. Asiasta ensimmäisenä uutisoineelle Kymen Sanomille annetun lausunnon perusteella Arbeiterin takki on tyhjä.

– Kun tulee sellainen fiilis, että ei pysty antamaan enää enempää, kun olet niin tyhjä sisältä, niin silloin on aika poistua pelistä, Arbeiter kommentoi Kymen Sanomille.

KTP:n hallituksen puheenjohtajan Jukka Mustosen mukaan Arbeiterin siviiliasiat myös painoivat vaakakupissa, kun sopimukselle laitettiin piste. Lähdön tekee hyvin erikoiseksi se, että erosta huolimatta Arbeiter johtaa peliä vielä keskiviikon kotiottelussa Ilvestä vastaan. Sen sijaan yhdessä kauden tärkeimmistä otteluista Oulussa orkesteria johtaa joko väliaikainen valmentaja tai uusi mies.

Arbeiter valmensi KTP:tä kaudesta 2019 lähtien. Seura nousi asiantuntijoiden yllätykseksi Veikkausliigaan täksi kaudeksi. Hyvän alun jälkeen KTP on hävinnyt viisi ottelua putkeen. Sen ainoa voitto tuli toukokuun puolivälissä, jolloin se kävi lupauksia herättävästi kaatamassa Hakan vieraissa maalein 3-0.

-Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: