PalloTV - AC Oulu-KTP, kuultavina joukkueiden kapteenit
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Otteluennakko
|
05.07.2021

AC Oulu-KTP, kuultavina joukkueiden kapteenit

Sarjanousijat AC Oulu ja KTP ottavat yhteen Oulun Raatin stadionilla maanantaina kello 18.30. Edessä on yksi kuluvan kauden tärkeimmistä otteluista molemmille joukkueille. Oululaiset ovat sarjataulukon viimeisenä ja kotkalaiset vain pykälän edellä, joten pisteet tulisivat kovaan tarpeeseen molemmille. Pystyykö AC Oulu ottamaan kauden ensimmäisen kotivoittonsa? Miten KTP:n valmentajavaihdos vaikuttaa joukkueen otteisiin?

AC Oulun alkukausi on ollut heikko. Joukkueella on kasassa 3 pistettä 9 ottelusta, 1-0-8, maalisuhteella 6-19. Oululaisten kauden ainoa voitto tuli KTP:n vieraana kesäkuun puolivälissä. Sittemmin joukkue on kohdannut KuPS:n kahdesti ja hävinnyt molemmat ottelut numeroin 2-0.   

KTP vaihtoi hiljattain päävalmentajaa, kun valmennusvastuuta kantanut Argo Arbeiter ilmoitti lopettavansa kesken kauden. Tilalle nimettiin kakkosvalmentajana toiminut Gabri Xatart, joka toimii ensimmäistä kertaa kotkalaisten päävalmentajana AC Oulu-ottelussa.

Myös KTP:n alkukausi on helppo summata sanalla huono. Joukkueella on yhdeksästä ottelusta viisi pistettä, jotka ovat karttuneet 1-1 tasapelistä SJK:n vieraana toukokuun alussa, 0-3 vierasvoitosta Hakaa vastaan toukokuun puolivälissä ja 1-1 tasapelistä Ilvestä vastaan viime kierroksella. Kotkalaisten maalisuhde 8-16 puhuu selvää kieltä.

Maanantain ottelussa on kovat panokset. Molempien on jälleen pakko voittaa keskinäinen ottelu yhtä päävastustajaansa vastaan, muuten sarjassa säilyminen käy kovin vaikeaksi. Oululaisten voitto pudottaisi KTP:n viimeiseksi ja toisi kolmanneksi viimeisenä majailevan IFK Maarianhaminan jo pisteen päähän. KTP:lle voitto ostaisi hetken aikaa. Lisäksi se nostaisi joukkueen sarjataulukon kolmanneksi viimeiseksi.  

Toimittaja: Junnu Leskelä

Kuvaus ja leikkaus: Juuso Lievonen, Feeniks Visual

Artikkeliin liittyviä aiheita: