PalloTV - Suomalaisilla vaatimaton avaus Konferenssiliigassa
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
08.07.2021

Suomalaisilla vaatimaton avaus Konferenssiliigassa

FC Honka - NSÍ Runavík 0-0 (0-0)
FC Inter - Puskás Akadémia FC 1-1 (0-0)
FC Noah - KuPS 1-0 (0-0)

Kolmen suomalaisedustajan - FC Hongan, FC Interin ja KuPS:n - esitys UEFA:n uuden Konferenssiliigan ensimmäisen karsintakierroksen ensimmäisissä osaotteluissa jätti paljon toivomisen varaa. Tulokset olivat melko perinteisen näköisiä, vaikka jatkopaikat toiselle kierrokselle ovat teoriassa hyvinkin mahdollisia. Tason nostoa tarvittaisiin. Ja vaikka taso nousisikin, näiden esitysten perusteella noutaja tulee viimeistään toisella kierroksella.

FC Inter pelasi 1-1 (0-0) tasapelin unkarilaista Puskás Akadémia FC:tä vastaan. Benjamin Källman vastasi turkulaisten maalista. Makea voitto oli tarjolla, mutta Jacub Plsekin veto otti Interin puolustajasta pienen kimmokkeen ja upposi helponlaisesti turkulaisvahti Henrik Moisanderin selän taakse. Puskás Akadémia näytti olevan Konferenssiliigan suomalaisseurojen vastustajista ylivoimaisesti tasokkain. Loukkaantumishuolien kanssa painiva FC Inter joutuu kovaan ja haastavaan paikkaan Unkarin reissullaan.

FC Hongan käteen jäi niin ikään tasapeli sen kohdattua färsaarelaisen NSÍ Runavíkin. UEFA:n tiukkojen olosuhdemääräysten vuoksi Töölön jalkapallostadionilla pelattu ottelu päättyi ilman maaleja. NSÍ on suomalaisten vastustajista heikoin ja tuloksen valossa espoolaisten jatkopaikka helpoin hankkia, mutta toisaalta FC Hongan tuloskunto europeleihin osallistuvista on selkeästi vaatimattomin - kuten 0-0 tasapeli färsaarelaista joukkuetta vastaan osoittaa.

KuPS oli ainoa, joka aloitti urakkansa vieraissa. Se hävisi jerevanilaiselle FC Noahille 0-1 (0-0). Ottelun ainoa osuma näki päivänvalon harmittavasti Anton Popovichin omana maalina. KuPS pääsee ratkaisevaan osaotteluun kotikentälleen, mutta se tarvitsee kahden maalin voiton selvittääkseen tiensä jatkoon.

HJK pelasi Mestareiden Liigan ensimmäisen karsintakierroksen ensimmäisen osaottelun jo tiistaina. Se voitti FK Buducnostin lukemin 3-1.

Mestareiden Liigan karsinta jatkuu ensi viikon tiistaina. Konferenssiliigan toiset osaottelut pelataan viikon kuluttua torstaina.

FC Honka - NSÍ Runavík 0-0 (0-0)
yleisöä: 502

FC Inter - Puskás Akadémia FC 1-1 (0-0)

59. 1-0 Benjamin Källman
76. 1-1 Jacub Plsek
yleisöä: 1 556

FC Noah - KuPS 1-0 (0-0)
77. 1-0 oma maali

-Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: