PalloTV - HJK heittämällä jatkoon
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
13.07.2021

HJK heittämällä jatkoon

HJK jatkaa Mestareiden Liigan toiselle karsintakierrokselle. Se voitti ensimmäisen kierroksen toisessa osaottelussa montenegrolaisen FK Buducnost Podgorican maalein 4-0 (3-0) ja jatkaa karsintaurakkaansa yhteismaalein 7-1.

Balkanilta tulevat jalkapallojoukkueet ovat fanaattisen yleisönsä tuella pahoja vastustajia kotikentillään. Pelko siitä, että mainion ensimmäisen osaottelun jälkeen toisesta tulee limbo ja HJK putoaa, osoittautui lopulta turhaksi. HJK oli myös Podgoricassa tappavan tehokas. Jatkopaikalle laitettiin sinetti jo kuudennella minuutilla, kun Roope Riski avasi maalitilin.

Jatkopaikka sai lopullisen sinettinsä ensimmäisen puoliajan puolivälin jälkeen. Filip Valencic ja Jair toimittivat pallot maalin perukoille viiden minuutin välein. Toisen puoliajan alettua Riski kaunisteli loppuluvuiksi 4-0.

HJK:n vastus kovenee huomattavasti toisella karsintakierroksella. Se saa vastaansa Ruotsin puolustavan mestarin ja maan pääsarjaa Allsvenskania tällä hetkellä johtavan Malmö FF:n. Otteluparin ensimmäinen osaottelu pelataan Malmössä 21. heinäkuuta ja toinen osaottelu Töölön jalkapallostadionilla Helsingissä 27. heinäkuuta. Malmö FF raivasi ensimmäisellä kierroksella tieltään latvialaisen Riga FC:n yhteismaalein 2-1.

Toisen kierroksen otteluparin voittaja jatkaa kolmannelle kierrokselle. Häviäjän kausi jatkuu Eurooppaliigan karsinnoissa. FK Buducnostin kausi eurosarjoissa jatkuu myös. Se saa mahdollisuuden Konferenssiliigan toisella karsintakierroksella. Suomalaisseurojen urakka ensimmäisellä kierroksella toisten osaotteluiden merkeissä jatkuu torstaina.

Artikkeliin liittyviä aiheita: