PalloTV - Kaksi tasapeliä ja tappio euro-otteluista
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
22.07.2021

Kaksi tasapeliä ja tappio euro-otteluista

Malmö FF - HJK 2-1 (1-0)
NK Domzale - FC Honka 1-1 (0-0)
KuPS - FC Vorskla Poltava 2-2 (1-2)

Suomalaisseurojen suoritus tämän viikon euro-otteluissa oli vähintäänkin kohtuullinen. Päätapahtuma oli keskiviikkona, jolloin HJK pelasi Mestarien Liigan toisen karsintakierroksen ensimmäisen osaottelun vieraissa Malmö FF:ää vastaan. Hienosta taistelusta huolimatta HJK:n käteen jäi 1-2 (0-1) tappio, joka kuitenkin jättää kaiken vielä avoimeksi toisessa osaottelussa. Se pelataan Helsingissä ensi viikon tiistaina.

FC Honka ja KuPS pelasivat tasapelit Konferenssiliigan toisen karsintakierroksen ensimmäisissä osaotteluissa. FC Honka aloitti oman urakkansa jo tiistaina. Veikkausliigassa tahmeaa kautta pelaava espoolaisseura puristi slovenialaisen NK Domzalen 1-1 (0-0) tasapeliin Jean Marie Dongoun tekemällä maalilla.

KuPS oli ainoa, joka pääsi aloittamaan kotimaan kamaralla. Se kohtasi tänään sijoitettuihin seuroihin kuuluvan FC Vorskla Poltavan. Ukrainalaisvastustaja johti ottelu viimeisille hetkille saakka, kunnes Diogo Tomas toimitti pallon Vorsklan verkkoon maalinedusruuhkan päätteeksi.

FC Honka ja KuPS pelaavat toiset osaottelut ensi viikon torstaina. FC Honka joutuu pelaamaan oman kotiottelunsa Helsingissä, koska Tapiolan urheilupuiston fasiliteetit eivät läpäise UEFA:n kriteereitä.

Malmö FF - HJK 2-1 (1-0)
45+1 1-0 Antonio Colak
68. 1-1 Roope Riski
74. 2-1 Anders Christiansen

NK Domzale - FC Honka 1-1 (0-0)
69. 1-0 Arnel Jakupovic
74. 1-1 Jean Marie Dongou

KuPS - FC Vorskla Poltava 2-2 (1-2)
6. 1-0 Aniekpeno Udo
29. 1-1 Ibrahim Kane
55. 1-2 Olivier Thill (rp)
90+6 2-2 Diogo Tomas
yleisöä: 2 173

Artikkeliin liittyviä aiheita: