PalloTV - Sebastian Sorsa valottaa HJK:n sisällöntuotantoa
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
03.08.2021

Sebastian Sorsa valottaa HJK:n sisällöntuotantoa

Sisältöjen tuottaminen eri medioihin kuuluu nykyaikaisten jalkapalloseurojen arkeen. Seurat haluavat näkyä ja kuulua, olla osa ihmisten arkea. Mitä kaikkea nykyaikaisen seuran viestintä pitää sisällään? Sebastian Sorsa toimii HJK:n sisällöntuotantopäällikkönä. PalloTV tapasi Seban ja kysyi, mitä hänen tehtäviinsä kuuluu? Mitä Klubin sisällöntuotannolla tavoitellaan? Minkälaista rooli sisällöntuotanto näyttelee HJK:n seuratoiminnassa?

Toimittaja: Junnu Leskelä
Kuvaus: Tommi Leskelä
Leikkaus: Janne Dahlman

Artikkeliin liittyviä aiheita: