PalloTV - HJK eteni Eurooppaliigan pudotuspelikierrokselle
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
12.08.2021

HJK eteni Eurooppaliigan pudotuspelikierrokselle

HJK - Neftchi PFK 3-0 (0-0)
yhteismaalit 5-2

HJK:n unelma Eurooppaliigan lohkovaiheesta elää. Voitto azerbaidzhanilaisesta Neftchi PFK:sta takasi sille paikan Konferenssiliigan lohkovaiheeseen. Helsingissä pelattu ottelu päättyi 3-0 (0-0). HJK eteni Eurooppaliigan pudotuspelikierrokselle yhteismaalein 5-2.

HJK saa seuraavaksi vastaansa turkkilaisen suurseuran Fenerbahcen. Ottelut pelataan torstaina 19. ja 26. päivä elokuuta. Ensimmäinen osaottelu on Istanbulissa ja toinen Helsingissä.

Eurooppaliigan lohkovaiheeseen paikkansa varmistaneita seuroja ovat mm. Bayer Leverkusen, Eintracht Frankfurt, Leicester, West Ham, Lazio ja Moskovan Spartak. Konferenssiliigan lohkovaiheen seurojen nimet varmistuvat kokonaisuudessaan vasta pudotuspelikierroksien jälkeen.

HJK on pelannut eurosarjojen lohkovaiheissa kaksi kertaa aikaisemmin. Klubi esiintyi Mestareiden Liigassa kaudella 1998-99 jääden alkulohkonsa viimeiseksi. Seura pääsi seuraavan kerran lohkovaiheeseen Eurooppaliigan kuudennella pelikaudella 2014-15. Torino FC:stä ja FC Kööpenhaminasta otetut 2-1 kotivoitot eivät riittäneet silloin jatkoon. Tanskalaisseura jäi kuitenkin sen taakse lopputaulukossa.

HJK - Neftchi PFK 3-0 (0-0)
46. 1-0 Riku Riski
60. 2-0 Roope Riski (rp)
89. 3-0 Roope Riski
yhteismaalit 5-2

Artikkeliin liittyviä aiheita: