PalloTV - Ilves 90 vuotta – esittelyssä keskikentän moottori Joona Veteli
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
13.08.2021

Ilves 90 vuotta – esittelyssä keskikentän moottori Joona Veteli

Tampereen Ilves viettää tänä vuonna 90-vuotisjuhlia. Varsinainen juhlaottelu piti pelata Helsingin IFK:ta vastaan lauantaina, mutta ottelu siirretään koska IFK:n joukkue on viranomaisten toimesta asetettu karanteeniin koronavirusmääräysten perusteella. PalloTV kunnioittaa siitä huolimatta Ilveksen juhlaa julkaisemalla sarjan juttuja seurasta. Tällä kertaa esittelemme Ilveksen keskikentän kapellimestarin Joona Vetelin.

Toimittaja ja kuvaaja: Mika Laakso
Leikkaus: Juuso Lievonen

Artikkeliin liittyviä aiheita: