PalloTV - Maalitykki Benjamin Källman lähtökuopissa

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
17.08.2021

Maalitykki Benjamin Källman lähtökuopissa

PalloTV tapasi FC Interin maalitykin Benjamin Källmanin, 23, ja kysyi mitä maalintekijätilaston voittaminen merkitsisi – onko se nopein tie ulkomaille? Källman on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt saada kosketusta kansainväliseen seurajalkapalloiluun Tanskassa, Norjassa ja Skotlannissa – mitä ne kokemukset opettivat? Miten hänen uraansa on suunniteltu – mitä pitäisi tapahtua seuraavaksi?

Hyökkääjä Benjamin Källman on hieman erilainen hyökkääjätyyppi kuin mihin Suomessa olemme tottuneet. Hän on voimahyökkääjä, todella nopea, vahva ja suoraviivainen. Hänen erilaisuutensa on todettu myös Huuhkajien penkillä, sillä Källman on yksi niistä pelaajista, joita Rive on kokeillut Teemu Pukin rinnalla A-maajoukkueessa. Källman on lähtökuopissa ja häntä tuskin enää nähdään Veikkausliigassa ensi kaudella.

Toimittaja: Junnu Leskelä
Kuvaus: Tommi Leskelä
Leikkaus: Janne Dahlman / Feeniks Visual