PalloTV - IFK Mariehamn vaihtaa valmentajaa

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
24.08.2021

IFK Mariehamn vaihtaa valmentajaa

Veikkausliigassa peräpäähän juuttunut IFK Mariehamn vaihtaa päävalmentajaa. Seuraa puolitoista kautta luotsannut ruotsalaisvalmentaja Lukas Syberyjski vapautettiin tehtävistään. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun IFK Mariehamn turvautuu valmentajan potkuihin.

- Tunsimme, että tämänhetkinen tukala tilanne liigassa pakottaa meidät tekemään ratkaisuja, jotta annamme joukkueelle edellytykset päättää kausi niin hyvin kuin mahdollista, seurajohtaja Peter Mattsson avasi irtisanomista seuran tiedotteessa.

Uutena päävalmentajana aloittaa Daniel Norrmén, joka on ollut pitkään IFK Mariehamin kakkosvalmentajana eri päävalmentajien alaisuudessa.

Syberyjski ei saanut IFK Mariehamnin peliä kulkemaan. Seura oli Veikkausliigan yhdeksäs viime kaudella. Tällä hetkellä se on toiseksi viimeisenä karsijan paikalla. Matkaa seuraavaan sijaan on neljä pistettä.

Artikkeliin liittyviä aiheita: