PalloTV - Valencian hattutemppu lähetti HJK:n Konferenssiliigaan - KuPS:lle merkityksetön tasapeli

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
26.08.2021

Valencian hattutemppu lähetti HJK:n Konferenssiliigaan – KuPS:lle merkityksetön tasapeli

HJK - Fenerbahce 2-5 (1-2)
yhteismaalit 2-6
1.FC Union Berlin - KuPS 0-0 (0-0)
yhteismaalit 4-0

HJK hävisi Eurooppaliigan pudotuspelikierroksen toisen osaottelun Fenerbahcelle 2-5 (1-2). Istanbulilaisseura etenee Eurooppaliigan lohkovaiheeseen yhteismaalein 6-2. Tappiosta huolimatta HJK pääsee Konferenssiliigan lohkovaiheeseen. Kyseessä on kolmas kerta, kun suomalaisseura pelaa jonkin eurokilpailun lohkovaiheessa.

Töölön jalkapallostadionilla pelattu ottelu repesi lopussa leveämpiin numeroihin, mitä todellisuus oli. Riku Riski pääsi loppuhetkillä kaventamaan tilanteeksi 2-3 ja tasoitusmaalin hakeminen päästi turkkilaiset viimeistelemään vielä kahdesti lisäajalla. HJK kompastui virheisiin, joista erityisesti Fenerbahcen ecuadorilainen kärkimies Enner Valencia rankaisi kylmän viileästi.

Lohkot arvotaan perjantaina. HJK:n mahdolliset vastustajat ovat osittain tuntemattomampia nimiä valokeiloista tuttujen barcelonien, manujen ja liverpoolien joukossa. Kenties yllättävin lohkovaiheeseen selvinnyt seura on Gibraltarin moninkertainen mestari Lincoln Red Imps. Tutumpia nimiä ovat mm. Tottenham, AS Roma, AZ Alkmaar ja Feyenoord. Myös virolainen FC Flora selvisi lohkovaiheeseen asti.

KuPS:n taival Konferenssiliigan pudotuspelikierroksella päättyi. Se pelasi toisessa osaottelussa 0-0 (0-0) tasapelin 1. FC Union Berlinin kanssa. Yhteismaalit olivat saksalaisseuran hyväksi 4-0.

HJK - Fenerbahce 2-5 (1-2)
11. 0-1 Enner Valencia
14. 0-2 Enner Valencia
27. 1-2 Roope Riski
52. 1-3 Enner Valecia
88. 2-3 Riku Riski
90.+2 2-4 Fatih Sanlitürk
90.+4 2-5 oma maali
yhteismaalit 2-6

1.FC Union Berlin - KuPS 0-0 (0-0)
yhteismaalit 4-0

Artikkeliin liittyviä aiheita: