PalloTV - SJK ja Honkavaara eri teille kauden loputtua

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
31.08.2021

SJK ja Honkavaara eri teille kauden loputtua

Jani Honkavaaran työ SJK:n päävalmentajana päättyy tähän kauteen. Honkavaara ilmoitti tänään pelaajistolle, että hän ei ole joukkueen valmentaja ensi kaudella. Honkavaara teki omat johtopäätöksensä sen jälkeen, kun SJK:n seurajohtaja Raimo Sarajärvi kertoi MTV:n haastattelussa, ettei valmentajan sopimuksessa olevaa optiovuotta tällä hetkellä käytetä ja "päätös siirtyy myöhemmäksi".

Sarajärvi ilmaisi tyytymättömyytensä SJK:n otteisiin Veikkausliigan huippuseuroja HJK:ta ja KuPS:ia vastaan. Suoritukset eivät ole kelvanneet, vaikka SJK on tällä hetkellä kolmantena ja erinomaisissa asemissa sekä pronssimitalin että europaikkojen suhteen.

Honkavaara tuli SJK:n valmentajaksi viime kaudella, jolloin seitsemänteen sijaan päättynyt kausi oli seuralle pettymys. Sitä ennen Honkavaara valmensi KuPS:n mestariksi ja valmensi pitkään pääkaupunkiseudulla HIFK:ta ja Gnistania.

SJK:n uudeksi valmentajaksi on huhuiltu FC Interin peräsimessä olevaa Jose Riveiroa.

Artikkeliin liittyviä aiheita: