PalloTV - SJK ja Honkavaara eri teille kauden loputtua
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
31.08.2021

SJK ja Honkavaara eri teille kauden loputtua

Jani Honkavaaran työ SJK:n päävalmentajana päättyy tähän kauteen. Honkavaara ilmoitti tänään pelaajistolle, että hän ei ole joukkueen valmentaja ensi kaudella. Honkavaara teki omat johtopäätöksensä sen jälkeen, kun SJK:n seurajohtaja Raimo Sarajärvi kertoi MTV:n haastattelussa, ettei valmentajan sopimuksessa olevaa optiovuotta tällä hetkellä käytetä ja "päätös siirtyy myöhemmäksi".

Sarajärvi ilmaisi tyytymättömyytensä SJK:n otteisiin Veikkausliigan huippuseuroja HJK:ta ja KuPS:ia vastaan. Suoritukset eivät ole kelvanneet, vaikka SJK on tällä hetkellä kolmantena ja erinomaisissa asemissa sekä pronssimitalin että europaikkojen suhteen.

Honkavaara tuli SJK:n valmentajaksi viime kaudella, jolloin seitsemänteen sijaan päättynyt kausi oli seuralle pettymys. Sitä ennen Honkavaara valmensi KuPS:n mestariksi ja valmensi pitkään pääkaupunkiseudulla HIFK:ta ja Gnistania.

SJK:n uudeksi valmentajaksi on huhuiltu FC Interin peräsimessä olevaa Jose Riveiroa.

Artikkeliin liittyviä aiheita: