PalloTV - U21 EM-karsinta, Suomi-Kroatia, Juha Malinen ennakoi

Se suomalainen jalkapallosivusto

Otteluennakko
|
06.09.2021

U21 EM-karsinta, Suomi-Kroatia, Juha Malinen ennakoi

Pikkuhuuhkajien EM-karsinnat jatkuvat tiistaina Oulussa ottelulla Kroatia vastaan. PalloTV tapasi U21-joukkueen päävalmentajan Juhan Malisen ottelun alla.

Pikkuhuuhkajat aloittivat EM-karsintansa viime perjantaina voittamalla Viron vieraissa 3-0. Tiistaina vastaan asettuva Kroatia on ennakkoon kova luu purtavaksi. Kroaatit lukeutuvat Suomen lohkon ehdottomiin ennakkosuosikkeihin, joten tiistai-illan koitos on hyvä tasonmittari Pikkuhuuhkajille.  

Suomen lohkossa pelaavat Viro, Kroatia, Norja, Itävalta sekä Azerbaidzhan. Romaniassa ja Georgiassa kesällä 2023 pelattavaan lopputurnaukseen pääsee suoraan lohkovoittajat sekä paras lohkokakkonen. Muut lohkon toiseksi sijoittuneet karsivat neljästä kisapaikasta syksyllä 2022. Isäntämaiden lisäksi lopputurnaukseen pääsee 14 maata.

Toimittaja: Junnu Leskelä
Kuvaus ja leikkaus: Janne Dahlman