PalloTV - Ilves-FC Lahti, päävalmentaja Toni Kallio ennakoi

Se suomalainen jalkapallosivusto

Otteluennakko
|
10.09.2021

Ilves-FC Lahti, päävalmentaja Toni Kallio ennakoi

Ilveksessä tapahtuu. Avainpelaajia lähti ulkomaille, päävalmentaja vaihtui ja joukkue on negatiivisessa kierteessä. Ilves on hävinnyt viidestä viime ottelusta neljä. PalloTV tapasi Ilveksen uuden päävalmentajan Toni Kallion ennen lauantaina FC Lahti-ottelua. Hyppäys päävalmentajaksi tuli Kalliolle yllätyksenä, kun Ilves ilmoitti Jarkko Wissin poistuvan takavasemmalle. Minkälaisista asetelmista tamperelaiset lähtevät loppukauteen? Tiukkaan puolustuspeliin luottava Kallio kaipaa joukkueeltaan lisää tehoja. Hän toivoo uusien ratkaisijoiden astuvan esiin jo lauantain FC Lahti-ottelussa.

Toimittaja ja kuvaaja: Mika Laakso
Leikkaus: Janne Dahlman

Artikkeliin liittyviä aiheita: