PalloTV - Valokeilassa HIFK – seuraikoni Jukka Halme

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
20.09.2021

Valokeilassa HIFK – seuraikoni Jukka Halme

Jukka Halmetta, 35, voi hyvällä syyllä kutsua HIFK-ikoniksi. Hän on todellinen harvinaisuus nykyfutiksessa. Halme on ainoa pelaaja, joka on edustanut IFK:ta neljällä eri sarjatasolla ja on nykyjoukkueesta ainoa IFK:n edustusjoukkuetta jo piirisarjatasolla edustanut pelaaja. PalloTV tapasi Halmeen ja kysyi mitä kaikkea Röda on merkinnyt hänelle? Onko hänen seurauskollisuudelleen jokin erityinen syy, vai eikö hän vain ole kelvannut muualle?

Jukka Halme on nähnyt nyky-IFK:n elinkaarivaiheet läheltä. Hän ollut urallaan nostamassa IFK:ta Veikkausliigaan vuosina 2014 ja 2018, sekä Kakkosesta Ykköseen kaudella 2013. Hän pääsi syksyn 2014 sarjanousun myötä tekemään 29-vuotiaana Veikkausliigadebyyttinsä IFK:n seurahistorian ensimmäisessä Veikkausliigaottelussa.

Toimittaja: Raine Pernu
Kuvaaja: Junnu Leskelä
Leikkaus: Janne Dahlman

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia