PalloTV - Valokeilassa HIFK – maalintekijä Kei Kamara

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
22.09.2021

Valokeilassa HIFK – maalintekijä Kei Kamara

Onko tässä mies, joka yllättää HJK:n ensimmäisessä Stadin derbyssään? Hyökkääjä Kei Kamara siirtyi HIFK:n riveihin kesän siirtoikkunassa. Hänet palkattiin tekemään maaleja. Sierra Leonen maajoukkuetta edustava 36-vuotias hyökkääjä saapui helsinkiläisseuraan kovin meriitein. Hän on pelannut suurimman osan urastaan Pohjois-Amerikan ykkössarjassa MLS:ssä. Maaleja rapakon takana on syntynyt pitkällä uralla peräti 130, mikä oikeuttaa sarjan kaikkien aikojen maalitilastossa viidennelle sijalle. PalloTV tapasi Kamaran ja kysyi, mitä hänen meriiteillänsä varustettu pelaaja tekee Suomessa ja IFK:ssa?

Toimittaja: Raine Pernu
Kuvaaja: Junnu Leskelä
Leikkaus: Janne Dahlman

Artikkeliin liittyviä aiheita: