PalloTV - Valokeilassa HIFK – pelintekijä Moshtagh Yaghoubi

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
23.09.2021

Valokeilassa HIFK – pelintekijä Moshtagh Yaghoubi

Keskikentän maestro Moshtagh ”Mosa” Yaghoubi, 26, näytteli ISOA roolia, kun HIFK voitti HJK:n Stadin derbyssä keskiviikkona. Hän on HIFK:n pallollisen pelin sielu. Häneltä löytyy hyvältä pelintekijältä vaadittavat ominaisuudet, hyvä taitotaso, erinomainen pelikäsitys, monipuolinen syöttöarsenaali, eikä pallo polttele hänen jalassaan. Siksi hän on toistuvasti kaiken maailman tähtiraatien kärkisijoilla, eikä ihme. Mosa on kiistatta yksi Veikkausliigan kiinnostavimmista ja valovoimaisimmista pelaajista. PalloTV tapasi maestron hiljattain ja kysyi, mitä hän vielä tekee Veikkausliigassa? Vieläkö ulkomaan kentät kiinnostavat? Mitä edelliset ulkomaan keikat opettivat?

Toimittaja: Raine Pernu
Kuvaaja: Junnu Leskelä
Leikkaus: Janne Dahlman

Artikkeliin liittyviä aiheita: