PalloTV - Valokeilassa – sateentekijä Roope Riski, HJK

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
24.09.2021

Valokeilassa – sateentekijä Roope Riski, HJK

Roope Riski, 30, solmi vastikään 2+1-mallisen jatkosopimuksen HJK:n kanssa. PalloTV tapasi maalitykin ja kysyi, miksi? Puhe kääntyy myös HJK:n europeleihin, joissa Riskin maalit ovat tuoneet Klubille riihikuivaa rahaa ja liidättäneet seuran Konferenssiliigan lohkovaiheeseen. Mitä onnistumiset europeleissä ovat merkinneet hänelle henkilökohtaisesti? Samaan aikaan Riskillä on menossa hänelle epätyypillinen kuivempi kausi Veikkausliigassa, mitä hän ajattelee siitä? HJK:n ykköshyökkääjänä hän on paljon vartijana, mitä Riskille itselleen pitää olla, jotta hän on voi sanoa olevansa tyytyväinen kauteensa? Millä hän mittaa omaa onnistumistaan?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: