PalloTV - Ahola jättää AC Oulun heti
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Suomen Cup

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
25.09.2021

Ahola jättää AC Oulun heti

Jyrki Aholaa ei nähdä AC Oulun penkin päässä Veikkausliigan runkosarjan päätöskierroksella. Ahola ilmoitti Twitterissä jättävänsä tehtävänsä välittömästi. Seura vahvisti ilmoituksen hetkeä myöhemmin. Sunnuntaina pelattavassa, AC Oululle tärkeässä päätöskierroksen kotiottelussa Hakaa vastaan vetovastuussa ovat kakkosvalmentaja Teemu Tavikainen ja urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen. Onko tämä ratkaisu pysyvä loppukauden osalta, selvinnee ensi viikolla.

AC Oulun ja Jyrki Aholan tiet olivat jo muutenkin päättymässä. Seura ilmoitti jokin aika sitten, ettei Aholan sopimuksessa ollutta optiovuotta käytetä. Ilmoituksen ajankohta ihmetytti monia ja on osaltaan luonut AC Oulun ylle ilmapiiriä, jossa valmentajan työn päättymistä kesken kaiken on osannut jopa aavistella.

Mitä muuta lähdön takana voi olla? Ovatko henkilösuhteet tulehtuneet katkeamispisteeseen? Onko Aholalla pikavauhtia syntynyt sopimus johonkin liigan alemman loppusarjan seuraan ensi kaudeksi?

Ahola valmensi AC Oulua reilut puolitoista vuotta. Hän tuli Ouluun ulkopuolisena vaihtoehtona. Viime kausi seuran peräsimessä päättyi AC Oulun nousuun Veikkausliigaan. Tämä kausi alkoi erittäin vaikeasti, mutta uusien vahvistuksien myötä AC Oulu on noussut taistelemaan sarjapaikastaan. Alemmassa loppusarjassa sen tähtäimenä on karsinnan välttäminen.

AC Oulun ensi kauden valmentajaksi on huhuiltu Gnistanin ruorissa olevaa portugalilaista Ricardo Duartea. Ensimmäisenä huhun julkisti Helsingin Sanomat.

Artikkeliin liittyviä aiheita: