PalloTV - Valokeilassa FC Honka – Jerry Voutilainen, takaisin sairastuvalta
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
27.09.2021

Valokeilassa FC Honka – Jerry Voutilainen, takaisin sairastuvalta

FC Hongan päätyminen alempaan loppusarjaan oli varmasti megalomaaninen pettymys espoolaisyleisölle. Seura on viime vuosina totuttu näkemään taistelemassa eurocup-paikoista, eikä selviytymisestä. Keskikenttäpelaaja Jerry Voutilaisen, 26, loukkaantuminen alkukaudesta oli iso isku Hongalle. KuPS-kasvatti oli edelliskesänä Hongan kantavia voimia. Joku voisi hyvällä syyllä väittää, että Voutilaisen poissaolo alkukaudesta oli suurin yksittäinen syy siihen, ettei Honkaa nähdä pelaamassa ylempää loppusarjaa tällä kaudella. Nyt Voutilainen on takaisin. PalloTV tapasi miehen ja kysyi, miten ammattiurheilija käsitteli ensimmäistä vakavaa loukkaantumistaan? Miten pää kesti, kun vaivat estivät treenaamasta ja pelaamasta? Mikä neuvoksi vastaavaan tilanteeseen joutuville pelaajille?

Jerry Voutilainen on nuoresta iästään huolimatta rutinoitunut veikkausliigapelaaja. Hän on tähän mennessä pelannut yhteensä kuusi kautta liigassa, jonka aikana hän on pelannut vajaat 200 liigaottelua. Voutilaisen liigaura alkoi kaudella 2015, kun hän siirtyi Savosta Pohjanmaalle ja Vaasan Palloseuraan, jota hän edusti kaudet 2015-2019. Kaudeksi 2020 hän siirtyi FC Honkaan. Voutilainen on edustanut Suomea kaikissa ikäluokkamaajoukkueissa.

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: