Kazakstan-Suomi, Nure ennakoi – PalloTV
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Ykköscup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Ykköscup

Liigacup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Otteluennakko
|
12.10.2021

Kazakstan-Suomi, Nure ennakoi

Suomen A-maajoukkueen MM-karsintataival jatkuu tiistaina Kazakstanin vieraana. Lauantaina koettu kitkerä Ukraina-tappio ajoi Huuhkajat tilanteeseen, jossa joukkueen on voitettava kaikki jäljellä olevat kolme ottelua Kazakstania, Bosnia-Herzegovinaa ja Ranskaa vastaan, jotta meillä olisi edes teoreettiset mahdollisuudet yltää jatkoon oikeuttavaan alkulohkon kakkossijaan. Otimme yhteyttä Huuhkajien valmennustiimiin kuuluvaan Mika Nurmelaan ja kysyimme heti kärkeen, miten tässä näin kävi? Miten maajoukkueen valmennustiimi on analysoinut Ukraina-matsin? Lisäksi Nure luonnollisesti ennakoi Kazakstan-ottelun taktiset lähtökohdat.

Toimittaja: Junnu Leskelä