PalloTV - Valokeilassa SJK, keskuspuolustaja Ville Tikkanen
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
29.10.2021

Valokeilassa SJK, keskuspuolustaja Ville Tikkanen

Keskuspuolustaja Ville Tikkanen, 22, on pelannut hienon kauden ja ollut yksi SJK:n kantavia voimia. SJK kiitti Tikkasta tarjoamalla uutta sopimusta, joka kestää kauden 2023 loppuun ja sisältää option kaudesta 2024. Tikkanen sanoi tahdon ja allekirjoitti. PalloTV tapasi topparin ja kysyi, miksi? Missä vaiheessa hän näkee uransa menevän? Vahvan kauden pelanneen nuoren topparin luulisi herättävän kiinnostusta rajojemme ulkopuolellakin. Uran edistäminen Suomessa on pian tullut tiensä päähän, kun mies jo valmiiksi pelaa yhdessä sarjan kärkijoukkueista. Vai olivatko SJK:n ensi kesän eurocup-pelit liian suuri houkutus?

Oulussa syntynyt ja siellä juniorivuotensa pelannut Tikkanen on pelannut SJK:n edustusmiehistössä kaudesta 2017. Hän sai juniorina keskikenttäpelaajan koulutuksen, mutta miesten peleissä hän on löytänyt itsensä topparin tontilta. Hän on edustanut Suomea U19- ja U21-maajoukkueissa.

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: