PalloTV - Valokeilassa SJK, keskikenttäpelaaja Pyry Hannola
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
31.10.2021

Valokeilassa SJK, keskikenttäpelaaja Pyry Hannola

SJK lainasi 20-vuotiaan keskikenttäpelaajan Pyry Hannolan HJK:lta täksi kaudeksi. PalloTV tapasi Hannolan ja kysyi, onko lainasopimus vastannut hänen odotuksiaan? Kulunut kausi on ollut hänen ensimmäinen kautensa isossa roolissa miesten peleissä, minkälainen kokemus se on ollut? Hannolan uraa on rakennettu suunnitelmallisesti, mitä seuraavaksi pitäisi tapahtua? Missä hän pelaa ensi kaudella?

Pyry Hannola on moderni, taitava ja hyvän pelikäsityksen omaava keskikenttäpelaaja, josta suomalaisella futiskansalla on tulevaisuudessa vielä paljon iloa. Hänen uraansa on rakennettu suunnitelmallisesti. Hän kävi läpi akatemiavaiheen Tanskan Midtjyllandissa. Sieltä tie vei HJK:n kautta Seinäjoelle. Hannola on Suomen nuorisomaajoukkueiden vakiokasvoja U15-ikäluokasta lähtien ja edustanut maataan myös kapteenina.

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: