PalloTV - Veikkausliigakarsinta AC Oulu – RoPS, haastattelussa päävalmentajat
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Otteluennakko
|
06.11.2021

Veikkausliigakarsinta AC Oulu – RoPS, haastattelussa päävalmentajat

AC Oululla ja Rovaniemen Palloseuralla on sunnuntaina edessään kauden tärkein ottelu, kun joukkueet asettuvat vastakkain liigakarsinnan toiseen ja ratkaisevaan osaotteluun Oulun Raatin stadionilla. Kumpi pelaa ensi kaudella Veikkausliigaa ja kumpi aloittaa kautensa Ykkösessä? RoPS tulee otteluun johtoasemassa voitettuaan kaksiosaisen karsinnan ensimmäisen osaottelun kotonaan 2-1. Rovaniemeläisten veikkausliigapaikkaan riittää siis tasapeli. AC Oulun on pakko voittaa, mielellään päästämättä vierasmaalia. Kumpi joukkue kestää paineen? Riittääkö RoPS:n pieni numeraalinen etumatka? Onko Oulu veikkausliigakaupunki?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: