PalloTV - Gómez palaa Seinäjoelle
TULEVAT PELIT:

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
08.11.2021

Gómez palaa Seinäjoelle

SJK on palkannut uudeksi valmentajakseen Joaquín Gómezin. Päättyneellä kaudella Helsingin IFK:n ruorissa olleen espanjalaisen sopimus on 2+1 -vuotinen. Paperi kattaa kaudet 2022 ja 2023 sekä sisältää option kaudesta 2024.

Gómez palaa tuttuihin ympyröihin, sillä hän oli SJK:n apuvalmentajana vuosi sitten ennen siirtymistään täksi kaudeksi HIFK:n pääkäskijäksi. Gómez perii päävalmentajan paikan Jani Honkavaaralta, jonka apuvalmentajana hän toimi.

SJK on Gómezille vasta toinen päävalmentajapesti aikuisten joukkueessa. Tätä aikaisemmin hän on toiminut apu- ja juniorivalmentajana Espanjassa ja Englannissa. Gómezin entisten työnantajien joukossa ovat mm. Brighton & Hove Albion, Luton Town ja Stoke.

Gómez on vasta 35-vuotias. Hän kuuluu erittäin korkeasti koulutettujen espanjalaisvalmentajien joukkoon. Gómezilla on kaksi maisterin tutkintoa urheilun ja valmentamisen koulutuslinjoilta espanjalaisesta yliopistosta. Hän oli myös 24-vuotiaana yksi nuorimmista koskaan UEFA Pro -lisenssin saaneista valmentajista.

Gómez joutuu kovaan paikkaan. Seinäjoella odotukset menestymisestä ovat aina kovat. Ensi kaudella SJK lähtee pronssimitalinsa myötä metsästämään menestystä kotimaan lisäksi myös eurokentiltä.

Artikkeliin liittyviä aiheita: