PalloTV - Gómez palaa Seinäjoelle
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
08.11.2021

Gómez palaa Seinäjoelle

SJK on palkannut uudeksi valmentajakseen Joaquín Gómezin. Päättyneellä kaudella Helsingin IFK:n ruorissa olleen espanjalaisen sopimus on 2+1 -vuotinen. Paperi kattaa kaudet 2022 ja 2023 sekä sisältää option kaudesta 2024.

Gómez palaa tuttuihin ympyröihin, sillä hän oli SJK:n apuvalmentajana vuosi sitten ennen siirtymistään täksi kaudeksi HIFK:n pääkäskijäksi. Gómez perii päävalmentajan paikan Jani Honkavaaralta, jonka apuvalmentajana hän toimi.

SJK on Gómezille vasta toinen päävalmentajapesti aikuisten joukkueessa. Tätä aikaisemmin hän on toiminut apu- ja juniorivalmentajana Espanjassa ja Englannissa. Gómezin entisten työnantajien joukossa ovat mm. Brighton & Hove Albion, Luton Town ja Stoke.

Gómez on vasta 35-vuotias. Hän kuuluu erittäin korkeasti koulutettujen espanjalaisvalmentajien joukkoon. Gómezilla on kaksi maisterin tutkintoa urheilun ja valmentamisen koulutuslinjoilta espanjalaisesta yliopistosta. Hän oli myös 24-vuotiaana yksi nuorimmista koskaan UEFA Pro -lisenssin saaneista valmentajista.

Gómez joutuu kovaan paikkaan. Seinäjoella odotukset menestymisestä ovat aina kovat. Ensi kaudella SJK lähtee pronssimitalinsa myötä metsästämään menestystä kotimaan lisäksi myös eurokentiltä.

Artikkeliin liittyviä aiheita: