PalloTV - Ward siirtyy AC Oulun maalivahdiksi
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
17.11.2021

Ward siirtyy AC Oulun maalivahdiksi

AC Oulu on ratkaissut maalivahtikysymyksensä palkkaamalla Calum Wardin veräjänvahdikseen. Englantilaispelaajan sopimus on ainoastaan yksivuotinen. Hänen päättyneen kauden seuransa oli HIFK, jossa Ward pelasi 14 liigaottelua jakaen torjuntavastuun melko lailla tasan Markus Uusitalon kanssa.

Aiemmat huhut toivat Oskari Forsmania Ouluun. IFK Mariehamnin jättävä maalivahti tähyää perhesyistä pohjoisemmaksi.

Ward on vasta 21-vuotias maalivahti, jolle AC Oulu on kolmas aikuisten joukkue. AFC Bournemouthin kasvatti on pelannut vanhan seuransa juniorijoukkueiden ja HIFK:n lisäksi Weymouth FC:ssä kaudella 2019-2020.

- AC Oulusta minulla on hyvä tunne. Seura haluaa mennä eteenpäin edellisestä kaudesta. Odotukseni itsestäni ensi kaudella ovat korkealla. Tavoitteenani on olla ykkösmaalivahti ja avainpelaaja ensi kauden joukkueen tavoitteiden saavuttamisessa, Ward kommentoi sopimustaan AC Oulun lehdistötiedotteessa.

Wardin myötä AC Oululla on nyt kymmenen sopimusta ensi kaudeksi. Suurin osa heistä on oululaisen juniorimyllyn omia tuotoksia.

AC Oulu julkaisi pitkän listan varmoja lähtijöitä eilen. Heidän joukossaan oli yllättäviäkin nimiä, sillä yhteistyö mm. Lassi Nurmoksen, Anselmi Nurmelan ja katalaani Roger "Ruxi" Bonetin kanssa päättyy. Ruxin tiedetään jatkavan Veikkausliigassa jonkin toisen seuran palveluksessa.

Oulussa tulevalla kaudella eivät pelaa myöskään Sergei Eremenko, Yann Fillion, Jarkko Hurme, Kevin Larsson, Obed Malolo, Lucky Opara, Nikolas Saira eikä Usman Sale.

Artikkeliin liittyviä aiheita: